Bugun...



AK Parti İliç’te Bayramlaşma programı Bakan Alparslan Bayraktar’ın katılımı ile gerçekleşti

AK Parti İliç İlçe Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programında bakan bayraktar, teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-04-2024 23:10:02 Tarih: 10-04-2024 22:47

AK Parti İliç’te Bayramlaşma programı Bakan Alparslan Bayraktar’ın katılımı ile gerçekleşti

Ak Parti İliç ilçe teşkilatı Bayramlaşma Programına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz, Ak Parti İliç İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, İlçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Bakan Bayraktar, AK Parti'nin kardeşlik, birlik, beraberlik ve vefa partisi olduğunu vurguladı. Bayraktar, "AK Parti demek; milletin derdiyle dertlenmek, sevinciyle sevinmek demektir. Biz her zaman milletin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Bayraktar, programa katılanların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayraktar, 13 Şubat’ta İliç’te maden sahasında meydana gelen kazasının üzerinden yaklaşık 2 ay geçtiğini hatırlattı. O günden itibaren Erzincan‘da, İliç’te olduğunu ifade eden Bayraktar, “İliç’te madenci kardeşlerimizi bulmakla alakalı ilk günden itibaren devlet olarak bütün imkanlarımızı seferber ettik. bursdaki ailelerle bir arada olduk. İnşallah bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
YUKARI YUKARI