Bugun...



Erzincan'da Amatör Maçta Olay

Erzincan'da 1'inci Amatör Küme Play-off mücadelesinde karşı karşıya gelen Üzümlü Belediyespor ile İliç Gençlikspor müsabakası sonunda olaylar çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 13-01-2018 19:27

Erzincan'da Amatör Maçta Olay

Erzincan'da 1'inci Amatör Küme Play-off mücadelesinde karşı karşıya gelen Üzümlü Belediyespor ile İliç Gençlikspor müsabakası sonunda olaylar çıktı.

Erzincan'da 1'inci Amatör Küme Play-off mücadelesinde karşı karşıya gelen Üzümlü Belediyespor ile İliç Gençlikspor müsabakası sonunda olaylar çıktı. Kavgada bir futbolcu yaralanırken, bir futbolcu da gözaltına alındı. 12 takımın mücadele ettiği Erzincan Amatör Küme Ligi'nde, Üzümlü Belediyespor ve İliç Gençliksporfutbol takımları Play-off çıkmak için rövanş maçında karşı karşıya geldi. Üzümlü ilçesi futbol sahasında gergin başlayan müsabakada Üzümlü Belediyespor son dakika gölü ile İliç Gençlikspor'u 1-0 yendi. Maç sonunda Üzümlü Belediyespor taraftarları ile polisler arasında gerginlik yaşandı. Polisin kendilerine küfür ettiğini iddia eden taraftarları, Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar ve Belediye Başkanı Ahmet Sazlı sakinleştirdi. Futbolcuların soyunma odalarına girmesinin ardından, gerginlik içeride de devam etti. İliç Gençlikspor Kalecisi Yunus Özmen, kolundan yaralı olarak arkadaşlarının kucağında soyunma odasından çıkartıldı. Karga tulumba ambulansa taşınan kaleci hastaneye kaldırıldı. Takım arkadaşına yapılana tepki gösteren Yakup Bağ polisler tarafından gözaltına alındı.

 

 

Hastanedeki tedavisinin ardından konuşan kaleci Yunus Özmen, müsabaka sırasında arkadaşına kırmızı kart veren hakemle görüşmek için odasına gittiğini belirterek Orada polislerin müdahalesine uğradık. İtelediler ve elim cama çarptı. Pois hakemi korumak için girdi ama bizi iteledi ve elim kesildi diye konuştu.

Berabere kalan takımlar tarafsız sahada tekrar karşı karşıya gelecek Play-off'a çıkan 4 takım belirleneceğini ifade eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Erzincan Şube Başkanı Emin Turan ise Talimatlar gereği iki maç üzerinden iki takım da eşit puana sahip olduğu zaman, kendi aralarındaki gol ve puan üstünlüğüne bakılır, Şu anda oynanan karşılaşmada da gol ve puan üstünlüğü kalktığı için tarafsız saha da bir maç oynanacak ve onun galibi de 4'ncü olarak Play-off'a çıkacak dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
YUKARI YUKARI