Bugun...



Erzincanda Kafede Karbonmonoksit Gazından 5 Kişi Zehirlendi

Erzincan’da bir kafede akşam saatlerinde meydana gelen olayda sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Kafenin üst katında bulunan apartta yaşayan öğrenciler tahliye edildi.

facebook-paylas
Tarih: 07-01-2023 18:30

Erzincanda Kafede Karbonmonoksit Gazından 5 Kişi Zehirlendi

Olay, akşam saatlerinde Erzincan merkez Kırklar Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kafede oturan ve çalışanlardan 5 kişide mide bulantısı, baş dönmesi, halsizlik gibi belirtiler bir anda baş göstermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis çağrıldı. Zehirlendikleri anlaşılan 5 kişi ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kafenin bulunduğu alanı güvenlik şeridiyle çevirerek tedbir aldı. Daha sonra olay yerine ilgili ekip çağrılarak doğal gaz kaçağı tespiti yapıldı. Yapılan incelemede kafede kömür yakılan sobadan sızan karbonmonokist gazından zehirlenmelerin meydana geldiği belirlendi. Bunun üzerine kafenin üst katında bulunan apartta yaşayan çoğunluğu kız öğrencilerde tedbiren tahliye edildi.

Olayla ilgili tahkikat başlatılırken, hastanedekilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
YUKARI YUKARI