Bugun...



Kuran Kursu Mezuniyetinde Renkli Görüntüler Oluştu

Erzincan İl Müftülüğünce 10. yıl mezunlar buluşması çocuk şenliği düzenlendi. Mezuniyet programında renkli görüntüler oluştu.

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2023 12:30

Kuran Kursu Mezuniyetinde Renkli Görüntüler Oluştu

Erzincan İl Müftülüğü “10. Yıl Mezunlar Buluşması Çocuk Şenliği” Müftülük Konferans Salonunda büyük bir katılım ve coşkuyla kutlandı. Program, 4-6 yaş mezunlarından ve aynı zamanda hafızlık öğrencisi Taha Keskin’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Muharrem Gül’ün günün anlam ve önemini belirten konuşması ile program devam etti. Müftü Gül konuşmasında 4-6 yaş Kur’an kurslarının öneminden, gelişmesinden ve Erzincan İl Müftülüğü olarak her geçen gün artan 4-6 yaş Kur’an kurslarına vatandaşın ilgisinden takdirle bahsetti.

Erzincan İl Müftülüğü 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin ve mezunlarının hazırladığı ilahi, ront, piyes, sine vizyon gösteriminin ardından dua ile son buldu. Programın sonunda verdiği emeklerinden dolayı 4-6 yaş Kur’an kursu öğreticilerine İl Müftüsü Muharrem Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca 4-6 yaş Kur’an kurslarının hazırladığı etkinliklerin sergilendiği sergi ve çocuklar için pamuk şekeri, balon ve yüz boyama ile program ayrı bir renk kazandı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
YUKARI YUKARI